El PP a l'ANC: "La vaga de Metro i Bicing ens havia de fer més espanyols, no?"

Alberto Fernández critica que l'entitat hagi repartit a les cues de l'Aeroport del Prat fullets en favor de la independència i la gestió de les infraestructures a Catalunya

El líder del PP a l'Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández, ha criticat que l'ANC hagi repartit a les cues de l'Aeroport del Prat fullets en favor de la independència i la gestió de les infraestructures a Catalunya: "Segons el seu argument, la vaga de Metro i Bicing ens havia de fer més espanyols, no?", ha ironitzat. "L'independentisme manipula, distorsiona i falseja", ha criticat Fernández en diverses anotacions a Twitter, en els quals no ha citat explícitament l'ANC, que ha sostingut en els seus fullets que Eulen gestiona 27 aeroports però només fa vaga en el de Barcelona.

En una altra anotació en Facebook, el dirigent popular ha demanat implicació al Govern central i, a la Generalitat, que intervingui "i no es limiti a atiar l'independentisme, que pretén treure profit de la vaga". Sobre aquesta vaga, Fernández ha advertit que "els usuaris no poden ser ostatges del conflicte laboral" de l'Aeroport, i ha demanat exigència al Govern central, mediació a la Generalitat, i responsabilitat a l'empresa i sindicats. "Pensem en la gent atrapada en plenes vacances i en la seva il·lusió de fer-les i no a polititzar-ho tot", ha exigit Fernández, qui ha assenyalat que aquesta vaga confirma que els usuaris són els que paguen les conseqüències, com assegura que va ocórrer amb les de Metro i Bicing.

 
 

Comentaris