El PDECat fa una opa als socialistes "orfes i desencantats"

La coordinadora general considera que l'abstenció del PSOE i el sí de C's a Rajoy "són un aval clar a les polítiques del PP"

 

 

 

 

La coordinadora general del PDECat, Marta Pascal, ha obert els braços aquest dilluns als votants del PSC que se senten "orfes, desencantats i menystinguts" després de la decisió del PSOE d'abstenir-se i facilitar la investidura de Mariano Rajoy. "Fem una crida tant als desencantats com als socialistes catalanistes que se sentin orfes. Que se sumin al procés i s'adhereixin a la nostra formació política de centre i catalanista", ha assenyalat Pascal després de la reunió de la comissió executiva.

 

 

 

 

 

 

"Els podem abraçar perfectíssimament", ha puntualitzat la coordinadora general del PDECat, que considera que l'abstenció socialista i el sí de C's a Rajoy "són un aval clar a les polítiques del PP dels darrers anys". "Un vistiplau al que representa la LOMCE, al ministre Fernández Díaz i a l'ofegament sistemàtic del ministre Montoro a les comunitats autònomes", ha afirmat Pascal.

 

Comentaris