El PDeCAT assegura que Baiget "no fallarà"

El PDeCAT es mostra "tranquil" pel compromís "clar, inequívoc i sense fissures" del conseller amb l'1-O

 

 

 

El Partit Demòcrata (PDeCAT) ha tancat files al voltant del conseller d'Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, que ha insinuat que el referèndum podria assemblar-se al 9-N de 2014. La coordinadora general del partit, Marta Pascal, s'ha mostrat "tranquil·la" pel compromís "clar, inequívoc i sense fissures" del conseller amb l'1-O. En una roda de premsa a la seu de la formació posterior al Comitè Nacional, la també diputada de Junts pel Sí ha constatat la "confiança plena" del PDeCAT amb tots els membres del Govern, i ha assegurat que Baiget "no fallarà", a menys de tres mesos de la celebració del referèndum.

El conseller d'empresa de la Generalitat, Jordi Baiget, ha considerat que "seria un irresponsable" en tirar endavant un projecte de referèndum sobre la independència sense pensar en les conseqüències. Ho ha dit als mitjans aquest dilluns en preguntar-li per les seves declaracions a 'El Punt Avui' en què ha dit que podria aguantar anar a presó per organitzar el referèndum, però no si van contra el patrimoni, perquè les seves decisions poden afectar la seva família.

 

 

 

 

Baiget ha mostrat el seu compromís amb l'1-O però també ha alertat que no poden obviar que pot haver-hi altres reaccions de l'Estat que intentaran evitar que se celebri, davant la qual cosa ha dit que caldria cercar "altres alternatives" perquè els catalans puguin expressar-se.

 

 
 

 

 

Les paraules del conseller arriben després que Mireia Boya i Benet Salellas demanessin la seva dimissió

 

Comentaris