El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El PDeCAT acusa Aena i Foment de “deixadesa” a l’Aeroport de Barcelona
  • CA

El portaveu del PDeCAT al Senat, Josep Lluís Cleries, ha acusat Aena i el Ministeri de Foment de “deixadesa” pels perjudicis que està provocant en els usuaris la vaga dels treballadors d’Eulen a l’Aeroport de Barcelona-El Prat. “El president d’Aena on és, el delegat del Govern espanyol on és, i on és el ministre de Foment? Ahir va aparèixer, 14 dies després, el secretari d’Estat d’Infraestructures. Hi ha hagut una deixadesa molt gran”, ha lamentat en una entrevista a RNE. Per a Cleries, “l’acte més important contra el turisme que hi ha hagut aquests dies a l’Estat té com a protagonistes” Aena i Foment, i també ha aprofitat per condemnar les accions d’Arran contra el turisme.

Sobre el referèndum de l’1 d’octubre, ha assegurat que acceptaran qualsevol resultat, també si guanya el no a la independència, escenari en el qual es convocarien “immediatament” unes eleccions autonòmiques com ja va avançar el president de la Generalitat, Carles Puigdemont. En preguntar-li si el PDeCAT renunciarà a un programa independentista si s’imposa el ‘no’, ha assegurat que haurien de “revalorar i refer-ne” el contingut per respondre a allò que sol·liciti la ciutadania.

 

“Si s’arriba al ‘no’, haurem d’actuar en conseqüència, i respectar el resultat. Convocarem eleccions autonòmiques en les quals ens presentaríem amb un programa electoral autonòmic”, ha destacat. També ha assegurat que ocuparà el seu lloc al Senat fins l’últim dia que sigui necessari per defensar els interessos catalans, encara que ha afegit: “No tindré honor més gran que poder cantar ‘És l’hora dels adéus’ al Senat i amb gran satisfacció per ser un dels últims senadors que representen Catalunya a l’Estat”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa