El nou director general dels Mossos: "Als que jutgeu sense conèixer, honorat també d'estar al vostre servei"

Soler ha respost amb una piulada les crítiques rebudes en les últimes hores per diversos comentaris que va fer a Twitter

 

El nou director general dels Mossos d'Esquadra, Pere Soler, ha publicat aquest dimarts una piulada en què agraeix al Govern el nomenament i en què expressa el desig d'"estar a l'alçada". "I als que jutgeu sense conèixer, honorat també d'estar al vostre servei", afirma a través del compte de Twitter. Soler ha rebut fortes crítiques en les últimes hores per una sèrie de comentaris que va fer a Twitter a favor de la independència, contra la CUP i en què afirmava que els espanyols li feien "pena". El Consell Executiu ha aprovat aquest dimarts formalment el nomenament de Pere Soler com a director dels Mossos d'Esquadra, en substitució d'Albert Batlle, que va dimitir en el càrrec per motius polítics.

 

 

 

 

El nou portaveu del Govern i conseller de la Presidència, Jordi Turull, ha tret ferro aquest dimarts als tuits de Soler que han desencadenat la polèmica i ha subratllat que té "tota la confiança" de l'executiu. Turull ha emmarcat les piulades en una "opinió personal", explicada "en un moment determinat enmig d'una conversa a la xarxa".

 

Comentaris