El membre del CDR exiliat acusa l'Estat d'utilitzar-lo "per atemorir la població"

Adrià Carrasco assegura que ha triat "l'exili" perquè és una "forma de seguir lluitant i mostrar la repressió indiscriminada de l'estat espanyol"

 

El membre del CDR d'Esplugues que va marxar a Bèlgica per les acusacions de rebel·lió i terrorisme, Adrià Carrasco, ha acusat l'Estat d'utilitzar-lo a ell i a Tamara Carrasco -l'activista de Viladecans- com a "cap de turc per atemorir la població, intentar buidar els carrers i injectar la por als cervells de la gent". En roda de premsa des de Brussel·les, el jove de 25 anys ha assegurat aquest dijous que a Espanya no té "cap garantia d'un judici just" i ha explicat que ha triat "l'exili" perquè és "una bona forma de seguir lluitant i mostrar la repressió indiscriminada de l'estat espanyol". El seu representant legal belga, Christophe Marchand, espera que es retirin els càrrecs de terrorisme a Espanya i es rebaixi a una acusació per 'desordres públics', de manera que el cas passi de l'Audiència Nacional a un tribunal a Catalunya. Aquest és, segons l'advocat, el "millor escenari", si bé matisa que "encara no hi ha hagut una decisió final a Espanya i segueix havent-hi una discussió".

 

 

El lletrat ha destacat també que desconeixen si la justícia espanyola emetrà una euroordre contra Carrasco, una opció que prefereixen que no passi."En aquest moment estem esperant a veure com reacciona l'estat espanyol i si hi haurà una euroordre", ha dit.

 

Comentaris