El major dels Mossos carrega contra la "falta de lleialtat" de molts agents joves

 

El major dels Mossos d'Esquadra, Josep Lluís Trapero, ha carregat aquest dimecres en una conferència contra la tendència a la "falta de lleialtat i compromís" de molts agents joves cap a la institució de la policia catalana que, segons ell, moltes vegades s'expressa amb el seu absentisme laboral.

 

"La gent ja no té iniciativa. Es queixen per tot. Mai han tingut tant material i, malgrat tot, es queixen", ha lamentat Trapero en una ponència que ha ofert al World Trade Center de Barcelona, dins la segona jornada de la VII Escola d'Estiu de l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya (ISPC).

Trapero ha aprofitat la seva conferència, sota el títol 'Generació mil·lenista, preparada per liderar?', per assenyalar que, segons ell, molts agents joves "estan acostumats a disposar de tots els mitjans i recursos".

 

"Ho han de tenir tot i de forma immediata. Això freqüentment s'expressa en forma de queixa constant sobre falta de mitjans", ha assegurat el major dels Mossos.

 

 

Trapero ha fet referència a les condicions en què treballaven els policies en altres temps, enfront dels recursos que els agents disposen ara: "Mai estan contents. Ells no han hagut d'escriure mai un atestat amb una màquina d'escriure".

 

Comentaris