El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El líder del PDeCAT a Canet segueix els passos de Gordó i deixa el partit
  • CA

 

L’exalcalde de Canet de Mar i fins a aquest dijous líder del partit en aquest municipi, Jesús Marín, s’ha donat de baixa de la formació, segons han explicat a Europa Press fonts coneixedores. Marín és proper a l’exconseller de Justícia i diputat Germà Gordó, que aquesta setmana ha abandonat el PDeCAT i està enfrontat al partit per la reacció que ha tingut davant la investigació oberta contra ell pel cas 3%.

 

 

 

Gordó va decidir que la investigació oberta contra ell era motiu per deixar la presidència de la Comissió de Justícia però no l’escó, i el seu partit l’hi va retreure: la seva decisió final va ser deixar el PDeCAT i mantenir l’acta de diputat com no adscrit.

 

L’enfrontament de Gordó ha portat al fet que membres del corrent intern del PDeCAT Nova Convergència –fundada per l’exconseller– segueixin els seus passos i també deixin la formació política. Aquest dimecres va anunciar la seva baixa Teresa Pitarch, expresidenta de l’Institut Català de les Dones (ICD), i aquest dijous també ho ha fet el director d’Atenció a la Família de la Generalitat, Jordi Miró.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa