El jutjat 13 no accepta que 2,1 MEUR de la fiança imposada vagin a compte de la del Suprem

La jutgessa haurà de decidir si inicia l'embargament de béns a 17 processats després que aportessin 3,7 MEUR de la Caixa de Solidaritat

La lletrada del jutjat d'instrucció número 13 de Barcelona, Montserrat del Toro, ha signat una diligència d'ordenació en la que dona per consignada la quantitat de 3,6 MEUR en concepte de la fiança que han de depositat 17 dels 30 processats per aquest jutjat per l'1-O. Es tracta dels processats pel delicte de malversació i els diners aportats són de la Caixa de Solidaritat. En canvi, la lletrada considera que resten per consignar 2,1 MEUR del total de 5,8 MEUR de fiança, ja que no dona per bo l'argument que aquesta quantitat ja ha estat dipositada en la fiança demanada per una altra causa, en referència a la del Tribunal Suprem. La jutgessa haurà de decidir ara si inicia l'embargament de béns dels 17 processats per aquests 2,1 MEUR.

"Respecte de la quantitat restant que es diu consignada, es fa constar que la mateixa es troba, en el seu cas, dipositada a favor de persones diferents dels processats del present procediment, en un procediment diferent del que s'instrueix aquí, davant d'un òrgan judicial diferent d'aquest jutjat instructor i respecte d'uns fets que cap resolució judicial ferma ha declarat coincidents amb els investigats en aquest sumari", ha argumentat la lletrada.

Per aquest motiu, trasllada a la jutgessa que "queda pendent" dipositar 2,1 MEUR de fiança i l'insta a procedir a l'embargament de béns, tal com es preveia a la interlocutòria de processament del 4 d'abril del 2019.

 
 

Comentaris (3)
Isabel Fa 6 mesos
Lladres més que lladres , ni un duro a tota aquesta xusma
JORDI Fa 6 mesos
YA SABÉIS AMIGUITOS.......NO HACE FALTA QUE OS LO DIGA, YA SABÉIS LO QUE TENÉIS QUE HACER NO? (A éste paso ya sabréis de memoria el número de la tarjeta............)
X*2 Fa 6 mesos
Aquest jutjat s'ha de tancar, és una cova de feixistes