El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El Govern retalla el 60% de les noves places de professor
  • CA

La Conselleria d’Ensenyament de la Generalitat ha comunicat formalment als sindicats que retallarà un 61 % l’oferta de places d’oposició a Secundària, passant de les 3.196 compromeses pel conseller Ernest Maragall a 1.245, les que es convocaran aquest any.

El responsable d’ensenyament públic de CCOO, Àngel Garcia, ha criticat que aquesta retallada no està justificada per la situació econòmica i que la Conselleria ha argumentat que és l’única, juntament amb la d’Interior, que ha obert convocatòries de places públiques, amb els Mossos d’Esquadra.

A la reunió de la taula sindical, la Conselleria que dirigeix Irene Rigau ha plantejat la dada als sindicats USTEC·STEs, CCOO, ASPEPC-SPS i UGT, assegurant que en dues setmanes aquesta convocatòria de places es publicarà en el Diari Oficial de la Generalitat (Dogc) i que els exàmens es realitzaran a final de juny.

Concretament, sortiran 852 places de Secundària i Batxillerat; 343 de Formació Professional (FP); 30 d’Escola Oficial d’Idiomes (EOI), i 20 de Disseny i Arts Plàstiques.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa