El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El Govern referma el seu compromís amb els drets de les persones LGBTI
  • CA

El Govern ha refermat aquest dimarts el seu compromís amb els drets de les persones LGBTI. Així ho ha anunciat la portaveu del Govern, Meritxell Budó, durant la roda de premsa posterior al Consell Executiu de cada dimarts, on també ha explicat que el Govern ha aprovat l’actualització del manifest “Per un país de respecte als drets de les persones lesbianes, gais, bisexuals, transgènere i intersexuals i amb tolerància zero a la discriminació”.

El manifest constata la necessitat de continuar avançant en aquestes polítiques i lluitar contra les discriminacions que pateix el col·lectiu. “Catalunya i les seves institucions volen mostrar la ferma adhesió a la lluita pels drets i les llibertats així com el compromís en el desenvolupament i reconeixement dels drets de les persones LGBTI i la lluita contra les discriminacions, i que aquest sigui un dels nous pilars en l’avenç social i la construcció nacional, on tothom ha de ser lliure d’estimar qui vulgui i com vulgui”, afirma el textt.

A més, i coincidint amb la propera celebració del Dia de l’Orgull LGTBI, l’executiu penjarà la bandera de l’Arc de Sant Martí -la multicolor del col·lectiu- a la façana de la Generalitat aquest 28 de juny. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa