El Govern promet un traspàs de poders "ordenat i tranquil"

L'executiu s'ha reunit per primer cop després de les eleccions sense valorar els resultats obtinguts

El Govern en funcions ha promès avui un traspàs de poders "ordenat i tranquil" i "amb tota la informació que calgui", per tal que aquest procés sigui "el més fàcil possible". Així ho ha garantit el conseller de Política Territorial i Obres Públiques en funcions, Joaquim Nadal, després de la primera reunió del Govern de José Montilla des de la desfeta electoral del tripartit. Una reunió breu, de poc més d'una hora i mitja, en la qual s'ha evitat entrar en la valoració dels resultats del 28-N. Nadal ha afegit que a hores d'ara encara no hi ha cap data decidida per a la constitució del Parlament.

El president i els consellers en funcions s'han reunit aquest dimarts per primer cop des que coneixen els resultats de les eleccions al Parlament. Joaquim Nadal ha explicat que al final de la reunió -que ha durat aproximadament una hora i mitja-, el president en funcions ha dit que volia "mantenir la tònica" dels executius de les últimes setmanes, durant el transcurs de la campanya electoral, quan "es va interrompre qualsevol valoració de caràcter polític".

Nadal també ha confirmat una reunió entre José Montilla i Artur Mas per fer el traspàs de poders i "tenir un intercanvi d'impressions i coneixement dels temes que estan oberts", així com els dossiers que té la presidència de la Generalitat i que Montilla "voldrà comentar amb el futur president". De fet, Montilla i Mas han mantingut una conversa durant aquest mateix dimarts.

 
 

Comentaris