El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El govern no debat sobre “els errors” de comunicació
  • CA

Malgrat la insistència dels periodistes, el portaveu del govern, Francesc Homs, no s’ha volgut pronunciar sobre les crítiques que aquests darrers dies ha rebut l’executiu en matèria de comunicació, evidenciades ahir quan el conseller Josep Maria Pelegrí va negar conèixer la voluntat de l’executiu de no anul•lar completament l’impost de successions com havia informat el secretari de govern, Germà Godó.

De fet, el portaveu del govern ha assegurat que a la reunió del govern d’avui no s’ha parlat d’aquest tema, ni s’ha produït cap comentari específic per part del president ni decap  conseller d’Unió. Aquesta no és la primera vegada que una decisió de l’executiu  és comunicada per un membre del govern que no és el portaveu.

I sobre les paraules de Josep Antoni Duran i Lleida, que avui reconeixia que s’havien produït “errors de comunicació”, s’ha limitat a recordar que el líder d’UDC també ha manifestat “que donarà suport” a la decisió del govern. “I entenc que no s’ha d’afegir res més”, tancava  Homs així el tema.

Hermetisme sobre l’impost de successions
Malgrat les paraules del president de la Generalitat, que aquest matí en una entrevista radiofònica ha declarat que “no es pot eliminar de cop l’impost de successions” i que l’eliminació es farà amb caràcter retroactiu 1 de gener del 2011, Homs no ha volgut ni afirmar ni desmentir les informacions conegudes fins ara.

El portaveu s’ha limitat a assegurar que el dia que “s’aprovi el projecte de llei sobre l’impost de successions serà el propi president de la Generalitat qui compareixerà per explicar-ne els detalls”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa