El Govern nega electoralisme en la investigació per separat de CDC i el cas Palau

Tura considera "legítima i respectable" la decisió de la Fundació Palau de mantenir un sol procés obert

La consellera de Justícia, Montserrat Tura, ha desvinculat de la campanya electoral que el Consorci del Palau de la Música s'hagi pronunciat a favor que el jutge que instrueix el cas del desfalc de la institució obri una peça separada per investigar el presumpte pagament de comissions de Ferrovial a la Fundació Trias Fargas, vinculada a CDC.

En la roda de premsa posterior al Consell Executiu, Tura ha explicat que la instrucció del cas segueix el seu "curs normal" i que el jutge, després de detectar novetats a través dels informes de l'Agència Tributària que apuntaven a un pagament de comissions irregulars del qual es va poder beneficiar CDC, va donar compte a les parts perquè es pronunciessin.

Aleshores la fiscalia ha traslladat al jutge la seva petició que obri una peça separada, de la mateixa manera que el Consorci, on hi ha les administracions públiques, però no la Fundació Palau de la Música i l'Orfeó, una decisió que la consellera ha qualificat de "legítima i respectable". Per a Tura, que ara les parts es manifestin no és "per fer polèmica en campanya".

 
 

Comentaris