El Govern lamenta que "el Congrés no és una sala d'actes, però tampoc una sala de pactes"

La portaveu del Govern creu que les darreres declaracions de Sáenz de Santamaría són "una important falta de respecte per la voluntat majoritària dels catalans"

 

La portaveu del Govern, Neus Munté, ha fet referència aquest migdia a les darreres declaracions de la vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, qui va acusar l'Executiu de Carles Puigdemont de "provocar tensió per mobilitzar a la societat". "No deixa de sorprendre el contingut i el to de les paraules de Santamaría", ha valorat Munté, que ha afegit que "són una important falta de respecte per la voluntat majoritària dels catalans". En aquesta línia, ha recordat que "estem davant d'un desig absolutament majoritari i democràtic".

 

Per tot això, la també consellera de la Presidència ha demanat "respecte pels plantejaments polítics i democràtics que es fan des de Catalunya", i ha recordat que, tot i que s'acusa el Govern català de provocar tensions, "no som nosaltres qui creem tensions". La vicepresidenta espanyola també va fer referència al fet que el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, vulgui anar al Congrés dels Diputats a explicar el referèndum i va dir que la Cambra no és una sala d'actes. "Té raó que el Congrés no és una sala d'actes, però malauradament tampoc una sala de pactes". 

 

Comentaris