El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El Govern homologa quatre empreses per al subministrament de sobres i paperetes
  • CA

 

 

La Conselleria de Governació de la Generalitat ultima el concurs de licitació pública iniciat al març per triar una companyia que li subministri sobres i paperetes electorals els propers quatre anys, pel que ja ha homologat a quatre empreses, i fonts del departament han explicat a Europa Press que el concurs és de subministrament “per a eleccions al Parlament”. Segons publica el portal de contractació pública recollit per Europa Press, són les madrilenyes Tompla Indústria Internacional del Sobre i Formsystem Documentos Inteligentes, la catalana Domènech Mirabet i la basca Impresiones Transkrit.

Tompla Indústria Internacional i Domènech Mirabet opten a proveir al Govern de sobres electorals; i les paperetes i les instruccions les fabricarà Impresiones Transkrit o Formsystem, que també opta en solitari al lot dels impresos electorals. Després d’aquest tràmit del procés de licitació, el Govern recorrerà a una d’aquestes quatre empreses si requereix de material electoral, prioritzant sempre la que ofereixi la millor oferta econòmica. El pressupost de licitació que fixa el Govern és de 775.714,26 euros (amb IVA), el valor benvolgut del contracte és de 897.520,65 euros (sense IVA) i la durada del contracte és de quatre anys.

 

Eleccions al Parlament

Fonts de la Conselleria consultades per Europa Press subratllen que aquest concurs és per al subministrament de material electoral “per a eleccions al Parlament”, encara que la Fiscalia vigila de molt a prop el procés davant l’anunci del Govern de convocar un referèndum l’1 d’octubre. Per un altre concurs en marxa per homologar empreses que fabriquen urnes, la Fiscalia ja ha anunciat una querella contra la consellera de Governació, Meritxell Borràs, i el fins al dimarts secretari general del departament, Francesc Esteve.
 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa