El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El Govern homologa quatre empreses per a sobres i paperetes
  • CA

 

 

El Govern ha finalitzat el procés d’homologació de quatre empreses que opten a subministrar material electoral a la Generalitat, tal com publica la Mesa de la Funció Pública. Es tracta de dues empreses de Madrid, Tompla Industria Internacional del Sobre i Formsystem Documentos, l’empresa Domènech Mirabet de l’Hospitalet de Llobregat i Impresiones Transkrit, de Guipúscoa. A través d’un acord marc, el mecanisme que també s’ha utilitzat per les urnes del referèndum, el Govern ha homologat aquestes empreses perquè, quan ho decideixi, pugui adjudicar directament la compra de sobres, paperetes, manuals d’instruccions i impresos electorals. L’acord marc especifica que el subministrament de material electoral és per a unes eleccions al Parlament, però podria ser la via per obtenir el material necessari per al referèndum de l’1-O.

Concretament s’adjudicaran quatre lots i s’han homologat diferents empreses per a cada lot: sobres (Tompla i Domènech); paperetes (Formsystem i Transkrit); manual d’instruccions (Formsystem i Transkrit) i impresos electorals (Formsystems). Fonts consultades del Govern asseguren que ha finalitzat el procés d’homologació d’empreses però que l’executiu no ha fet cap adjudicació ni ha encarregat la compra de res. Ara els tràmits administratius estan a punt perquè el Govern, quan ho decideixi, pugui donar l’ordre de la compra a una de les empreses homologades per a cada lot.
 

 

Paral·lelament, continua el procés d’homologació d’empreses per a la compra d’urnes per al referèndum de l’1 d’octubre. En aquest cas, dues empreses opten en aquest procés. Es tracta de l’empresa Plastic Express i l’UTE Espai World, SL i Subministres integrals Futbida, SL.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa