El govern espanyol desplegarà més efectius de la Guàrdia Civil a l'Aeroport del Prat

La mesura busca garantir la seguretat i el manteniment de l'ordre públic davant els efectes de la vaga dels treballadors en els punts de control

 

El govern espanyol augmentarà "de forma significativa la presència de membres de la Guàrdia Civil" a l'Aeroport del Prat per fer front als problemes que poden sorgir a causa de la vaga indefinida dels treballadors del punt de control. La mesura l'ha anunciat aquest divendres el ministre de Foment, Íñigo de la Serna.

 

Segons ha dit el ministre, la forma en què es planteja aquesta incorporació és a través de la incorporació de la Guàrdia Civil a les "línies d'accés" per tal de "mantenir l'ordre públic" amb l'objectiu de garantir-lo en cas que es produeixin aglomeracions que posin en risc "la seguretat ciutadana".

 

 

De la Serna ha recordat que la mesura es fa necessària donat el nivell d'alerta antiterrorista actual. "És una qüestió essencial i bàsica per entendre que l'actitud d'alguns pot posar en risc la seguretat", ha remarcat el ministre, per qui l'actitud del comitè de vaga no ajuda a que hi hagi "conciliació" en aquest conflicte.

 

Comentaris