El Govern diu que la renúncia de De Gispert a la creu de Sant Jordi és "un gest valent que l’honra"

La portaveu del Govern deixa clar que el tuit de l’expresidenta del Parlament "va ser un error que lamentem"

La portaveu del Govern, Meritxell Budó, ha anunciat aquest dimarts al migdia que el Govern ha aprovat la modificació del Decret de concessió de la Creu de Sant Jordi, on distingia l’expresidenta del Parlament Núria de Gispert, i que ha renunciat al guardó aquesta mateixa setmana en una carta oberta als mitjans. La renúncia s’ha produït després d’una polèmica piulada de de Gispert on relacionava dirigents de Cs i PP que marxen de Catalunya amb "porcs".

 

Budó ha deixat clar que el tuit de l’expresidenta del Parlament "va ser un error que lamentem i que ella mateixa ràpidament va esborrar". Tot i així, ha considerat que "la renúncia al guardó és un gest valent i que l’honra". Alhora, ha aprofitat per fer un "reconeixement a la seva llarga trajectòria política" i a "la seva gran tasca al capdavant del Parlament", del que va ser presidenta de l’any 2010 fins el 2015.

 
 

Comentaris (9)
Joana Fa 9 mesos
Amb aquesta covardia així ens va. Som molt tontos. La Sra. Gispert i tan que se la mereix. Ella no ha insultat ha fet un símil. Tota la caverna en tromba i a cagar - nos.
Molt trist Fa 9 mesos
De gest valent res, cobardia pura i dura.
Angelblau Fa 9 mesos
Proposo que li donin al gran Toni Alba
Ara toca que el Govern es reafirmi Fa 9 mesos
en donar-li aquest reconeixement. La senyora Núria de Gispert és molt apreciada i els seus tuits de referència espontanis i divertits, dels que van bé per esbravar-se de comentaris denigrants fets per gentussa barroera contra membres del Govern.
Jo Fa 9 mesos
Utilitzar correctament l'idioma no es cap demérit, per tant, aquesta senyora no sé per que no ha de tenir la medalleta aquesta.
Això mateix Fa 9 mesos
Deixem que ens insultin a diari, que menteixin, es fotin dels presos, ens treguin els llaços grocs, impedeixen el debat educatiu al parlament etc..i a sobre ens flagel.lem quan algú comet un error, per petit que sigui. ERC i PSC no han dit mai res dels tuits Pig-demont O Cucdemont que feia córrer C's. Ni oblit ni perdó.
Teresa Fa 9 mesos
Ja ha tornat a guanyar l'Arrimadas, el Carrizosa, el Casado, el Rivera... Cap porc m'ha fet el mal que m'han fet aquesta gent, a mi i a Catalunya. President Torra no havíeu de cedir. I si els altres rebedors de la medalla es neguessin a rebre-la? Quin goig.
Oriol Fa 9 mesos
¡Quina acció més honrosa! Proposo donar-li la Creu de Sant Jordi en reconeixement
Spaniards Go Home Fa 9 mesos
Ruuuuuuuuuuuuuuucsss ! En Samaranch encara la té i la Gispert la perd !!????? Quina nació de mesells !