El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El FR exigeix a Torra “data i hora” per començar a treballar la “unitat estratègica”
  • CA

 

El Front Republicà (FR) ha exigit aquest divendres a Quim Torra que “posi data i hora per començar a treballar” la “unitat estratègica” republicana. El número tres de la llista que encapçala Albano-Dante Fachín, Guillem Fuster (Poble Lliure), ha advertit que “no podem decebre més, dins el marc de la retòrica i el simbolisme, totes aquelles persones que des de la plaça Sant Jaume van estar treballant durant dies i mesos per fer possible el compliment del mandat de l’1-O i es van trencar la cara el 3-O”.

 

Fuster ha assegurat que cal començar a treballar en aquest sentit “perquè vindran noves onades repressives” i s’haurà d’encarar “una sentència injusta dels nostres presos i exiliats”. El candidat de FR ha manifestat que s’haurà de “treballar per la construcció d’aquesta legalitat republicana que tant necessitem per acabar definint de forma definitiva el procés del construcció de la república catalana”.

 

El FR ha volgut donar d’aquesta manera resposta a l’emplaçament de Torra al conjunt de les forces republicanes de treballar per la unitat estratègica. Fuster ha advertit, però, que “en cicles electorals” no estan disposats a parlar de la unitat estratègica “per tal de guanyar vots” sinó que “insistim que la nit del 28-A” s’ha de posar “data i hora” per començar a treballar en la unitat estratègica, que no pot dependre dels resultats d’unes eleccions espanyoles.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa