El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El filòsof Fernando Savater tancarà la llista de Ciutadans a les europees
  • CA

 

El filòsog i escriptor Fernando Savater tancarà la llista de Ciutadans a les eleccions europees, tal i com ha confirmat el partit taronja aquest dimecres al matí després de l’aprovació per part de l’Executiva Nacional. Així, la llista de Ciutadans al Parlament Europeu estarà encapçalada per l’economista Luis Garicano, seguit de Maite Pagaza, Soraya Rodríguez, Javier Nart, José Ramón Bauzá i Jordi Cañas, en les sis primeres posicions de la candidatura. El llistat final es tanca amb el filòsof i escriptor Fernando Savater, que acompanyarà de forma simbòlica des d’aquesta posició a les seves comilitants d’UPYD, Maite Pagaza i Cristiano Brown (11 de la llista).

 

  

Des de Ciutadans destaquen “la importància” d’incorporar en la seva proposta electoral, a més dels noms que encapçalen la llista, ja publicats per Cs en les últimes setmanes, “a nombrosos coordinadors i membres d’agrupacions d’aquesta formació a Regne Unit, Luxemburg, Alemanya o Bèlgica, que des dels diferents països desenvolupen una tasca d’expansió de Ciutadans en el si de la Unió Europea, amb activitats polítiques en les seves corresponents agrupacions en l’exterior”.

 

 

Savater va participar en el míting que Ciutadans va fer fa 10 dies a Errenteria (Guipúscoa), on veïns del poble van decorar la plaça on es feia l’acte amb llaços grocs. A més, mentre Rivera parlava els veïns feien una cassolada, el que va dificultar sentir les seves paraules. Quan va acabar l’acte, els membres de la formació taronja van haver de sortir escortats per la Ertzaintza. Pocs dies després, Ciutadans va presentar una denúncia davant la Fiscalia General de l’Estat per aquests fets.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa