El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El documental sobre les “clavagueres d’Interior” que PP, PSOE i C’s no volen que veiem
  • CA

 

PP, Grup Socialista i Cs van rebutjar dimecres la petició d’ERC per projectar a la Comissió d’Investigació sobre Fernández Díaz i l’Operació Catalunya el documental de Mediapro ‘Les clavegueres d’Interior’. Les dues grans formacions espanyoles –i l’abstenció de Cs- també van evitar les compareixences de l’exministre de l’Interior Alfredo Pérez Rubalcaba, l’excap d’afers interns de la Policia Marcelino Martín Blas, i l’excomissari José Manuel Villarejo que demanaven Podemos, ERC i PDeCAT. 

Els socialistes, en canvi, sí que van fer possible l’aprovació de les peticions de Podem, ERC i PDeCAT per cridar com a compareixents l’exdirector adjunt operatiu (DAO) de la Policia espanyola Eugenio Pino i l’exinspector José Ángel Fuentes Gago, dues peces fonamentals de l’entramat del Ministeri de l’Interior en la guerra bruta contra el procés independentista a Catalunya. 

 

Aquest dijous s’ha fet públic el tràiler del documental, que serà presentat el pròxim dijous 28 de juny al Cine Aribau de Barcelona, amb Jordi Èvole i el director del documental, Jaume Roures.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa