El documental 'Las cloacas de Interior' s'emetrà dilluns a tot l'Estat

Mediapro anuncia l'emissió a través del canal GOL, després de les bones audiències a Catalunya, Euskadi i les illes Balears

El documental 'Las cloacas de Interior' ha tingut una gran repercussió mediàtica en els darrers dies després de la seva emissió dimarts a TV3, on va tenir un 30,1% de cuota de pantalla i el van veure 766.000 espectadors. L'èxit de la seva emissió però no ha arribat a la resta de l'Estat perquè cap canal d'àmbit estatal l'ha volgut emetre. Finalment, Mediapro ha pres la decisió de fer-ho a través d'un dels seus canals temàtics, Gol, que emetrà puntualment un programa de contingut polític i no esportiu, com és l'habitual. L'emissió serà el dilluns 24 de juliol, a les 22 hores.

 

El documental 'Las Cloacas de Interior' és un treball d'investigació sobre les suposades maniobres ocultes del Ministeri de l'Interior per a desacreditar adversaris polítics, especialment a Catalunya. Aquesta producció de Mediapro també es va poder veure a ETB2 i a IB3. El programa també es pot veure a Youtube, on ja supera les 300.000 visualitzacions.

 

 

 

 

 

 

Comentaris