El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El delegat de la Generalitat a la UE assegura que cal recuperar la imatge de Catalunya a l’exterior
  • CA

Recuperar la imatge de Catalunya a l’exterior. Aquest és el principal objectiu del delegat del govern de la Generalitat per a la Unió Europea, Joan Prat. En declaracions a l’espai “L’entrevista”, de Catalunya Informació, Prat ha assegurat que la imatge del país s’ha anat deteriorant. El diplomàtic no ha volgut culpar ningú d’aquesta situació, però insisteix que cal treballar per canviar la percepció del món respecte a Catalunya. Prat creu que aquest és un bon moment per fer-ho perquè la Comissió ha de renovar els càrrecs.

Prat considera bàsic que els catalans puguin ocupar llocs de responsabilitat i de decisió a la Comissió Europea per poder fer avançar els seus interessos a Europa, i adverteix que ara és el moment per fer-ho.

El delegat del govern per a la Unió Europea s’ha mostrat partidari que al Parlament Europeu cadascú es pugui expressar en la seva llengua. Prat hi ha afegit que farà el que pugui en aquest sentit i que el primer que s’ha d’aconseguir és demostrar la importància del català.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa