El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El debat a quatre de TVE el començarà Rivera i el tancarà Sánchez
  • CA

 

El debat que els candidats del PP, Pablo Casado; PSOE, Pedro Sánchez; Units Podem, Pablo Iglesias, i Ciutadans, Albert Rivera, faran dilluns 22 d’abril a RTVE començarà a les deu de la nit i durarà cent minuts. El conglomerat estatal de mitjans públics ha anunciat que des de dues hores abans farà programació especial. És el primer dels dos debats que enfrontarà els quatre candidats. El segon tindrà lloc l’endemà, el 23 d’abril, a Atresmedia. Es tanca, així la polèmica que ha perseguit aquests espais els darrers dies pel fet que el candidat socialista només volia participar en un dels dos. Finalment, Sánchez ha cedit a les pressions i serà als dos encontres. Al debat de RTVE, els quatre candidats estaran drets rere un faristol. Hi haurà quatre blocs temàtics i estarà moderat pel periodista Xabier Fortes.

 

Segons ha indicat RTVE, el debat, que se celebrarà a l’estudi A1 de Prado del Rey, a Madrid, començarà amb una intervenció inicial de cada candidat i acabarà amb el conegut ‘minut d’or’, missatge final en què els quatre polítics poden demanar el vot adreçant-se directament a càmera.

 

Obrirà el programa Albert Rivera i el seguiran Pablo Iglesias, Pedro Sánchez i Pablo Casado, segons ha determinat el sorteig celebrat a Torrespaña amb els directors de campanya dels quatre partits “com a testimonis”. L’ordre del minut final serà Casado, Iglesias, Rivera i Sánchez.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa