El Consell de l'Advocacia Catalana veu "totalment irregulars" les detencions de Girona

Ignasi Puig diu que aquests fets "recorden altres temps" i que volen "crear una certa psicosi" a les portes del judici

El president del Consell de l'Advocacia Catalana, Ignasi Puig | ACN

 

El president del Consell de l'Advocacia Catalana, Ignasi Puig, ha titllat aquest divendres de "totalment irregulars i anòmales" les detencions de dimecres, incloent la dels alcaldes de Celrà i Verges. "Que triïn les vigílies de l'inici del procés més important al qual s'enfronta la democràcia espanyola jo penso que és perquè hi ha una voluntat d'intimidar o de crear una certa psicosi a la societat", ha dit a Catalunya Ràdio en referència al judici de l'1-O. El nou president dels advocats catalans ha constatat que fets com els de dimecres provoquen que la ciutadania perdi la confiança en la justícia i recorden altres temps.

 

"A qui se li acudeix detenir persones completament identificades quan els poden citar per dir que estan investigats?", ha preguntat Puig, que també ha criticat que alguns agents de la Policia Nacional anessin amb la cara tapada.

 

 

Al seu parer, "tot està dintre de l'entorn que Catalunya està vivint", i ha constatat que haguessin pogut fer aquestes citacions abans de Nadal o més endavant.

 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?