El Col·lectiu Primer d'Octubre demana fer un "vot crític" a la direcció d'ERC

Lamenten que només es presenti una candidatura en el Congrés Nacional, cosa que implica "la continuïtat dels mateixos membres de l’actual direcció"

El Col·lectiu Primer d'Octubre, grup de militants d'Esquerra Republicana partidari d'aplicar el mandat del referèndum de l'1-O, ha carregat aquest dijous a través d'un comunicat contra la direcció del partit, i ha demanat que en el Congrés Nacional que se celebrarà diumenge 15 de setembre els militants facin un "vot crític" contra la candidatura 'Compromís republicà', ja que és l'única candidatura que es presenta i per tant implica "la continuïtat dels mateixos membres de l’actual direcció".

Així doncs, consideren que aquest "vot crític" pot adquirir diferents formes: des de l'abstenció, al vot en blanc passant pel vot nul o "la no votació d'aquelles persones candidates més allunyades del mandat de l’1 d’octubre i de la Ponència Política". Afirmen que desconeicen "quin serà el document d’estratègia política que s’haurà d’aprovar en la convocatòria del Congrés conseqüent".

 
 

Comentaris (4)
Joan Fa 4 mesos
No hi ha camins del mig: o compromís amb l'u d'octubre i acció directa o subordinació al Borbó i al dret de l'estat.
Laie Fa 4 mesos
Supongo que la elección del nombre del colectivo es para recordarle a su partido, ERC, que la línea que lleva no es, ni de lejos, la que la ciudadanía quería que los políticos defendieran. Esa misma ciudadanía que fue a votar aquel día y que aguantó los palos que ni Tardá, ni Rufián, ni Torrent, ni Aragonés, ni Huguet sufrieron. El politburó del partido se lo monta de coña para hacer un Congreso a su medida. Y yo me pregunto: realmente de los supuestos 9000 militantes y afiliados de
Ramon Fa 4 mesos
Això fa tuf de muntatge de la pròpia màfia calabresa per barrar el pas a una oposició autèntica.
Els savis. Fa 4 mesos
Això de fer un col·lectiu que s'apropia d'una data com aquesta, ja mostra quin tipus de personal el configura. Amb curts de gambals no es pot fer política que sigui positiva pel país.