El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El català Albert Soler, nou secretari d’Estat de l’Esport
  • CA

L’actual Director General d’Esports del Consell Superior d’Esports (CSD) Albert Soler substituirà a Jaime Lissavetzky com a secretari d’Estat per a l’Esport.

El Consell de Ministres d’avuifarà públic el cessament oficial de Jaime Lissavetzky com a secretari d’Estat per a l’Esport, càrrec al que va accedir el 20 d’abril de 2004 i que deixarà després de 7 anys per treballar en la seva candidatura a l’Alcaldia de Madrid.

Nomenat el 30 d’abril de 2008 com a Director General d’Esports del CSD, a proposta de la llavors ministra d’Educació, Política Social i Esport, Mercedes Cabrera, Albert Soler Sicília va substituir en el càrrec a Manuel Fonseca, actualment en la candidatura de Saragossa-Pirineus pels Jocs Olímpics de 2022.

Soler Sicília, llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport pel INEF de Barcelona, és funcionari de carrera de l’Ajuntament de Barcelona, on havia ocupat diversos càrrecs de responsabilitat en la gestió esportiva. Abans de ser Director General d’Esports era Gerent del Sector de Cultura, Educació i Benestar, que, a més, comprenia les àrees d’Esports, Immigració, Cooperació Internacional, Joventut i Dona.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa