El cas Gürtel esquitxa Florentino Pérez

Francisco Correa afirma que va cobrar comissions de la constructora ACS. El president del Reial Madrid interposa una querella criminal contra el presumpte cap de la trama

El cas Gürtel ha esquitxat la constructora ACS, propietat del president del Reial Madrid, Florentino Pérez. En la segona jornada de l'interrogatori al presumpte cervell de la trama, Francisco Correa ha afirmat que va cobrar comissions amb l'extresorer del PP Luis Bárcenas de grans constructores gràcies al govern de José María Aznar.

 

Segons el testimoni de Correa, Plácido Vázquez portava les empreses que, segons el presumpte cervell de la trama eren OHL, Dragados i ACS.

 

 

La reacció de Florentino Pérez, en conèixer les acusacions de Correa, han trigat només dues hores. El president del Reial Madrid ha donat instruccions als seus advocats perquè interposin immediatament una querella criminal contra Correa.

Segons ACS, les declaracions de Correa són "notoriament falses", ja que ni la constructora ni Dragados -que des del 2003 forma part del grup ACS- han pagat mai adjudicacions en favor de ningú. Així, la constructora instsa Correa a aportar proves que sustentin la seva declaració.

 

Comentaris