El cap de l'Organització d'Estats Americans recomana a Zapatero que "no sigui imbècil" sobre Veneçuela

Des de Moncloa s'apunta que "es pot discrepar" amb les opinions de l'expresident espanyol, però no "entrar en el terreny dels insults personals"

 

 

 

Crítica frontal, que ha arribat a l'insult, la que ha llençat el secretari general de l'Organització d'Estats Americans (OEA), Luis Almagro, contra l'expresident del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero.

 

 

En declaracions a la cadena de televisió internacional NRN24 de Washington, Almagro li ha recomanat que "no sigui imbècil" sobre el seu posicionament amb el govern de Nicolás Maduro. "Té un problema molt gran de comprensió", ha reblat el cap de l'OEA, que fou criticat per Zapatero per defensar una intervenció militar per derrocar el govern del deixeble d'Hugo Chávez.

 

 

Des de Moncloa, la Secretaria de Comunicació ha apuntat en un comunicat que "es pot discrepar sobre el fons de la qüestió", però que "no s'ha de perdre el respecte i entrar en el terreny dels insults personals". "I menys encara quan es tracta d'un expresident del govern d'Espanya", ha sentenciat.

 

 
 

Comentaris