EH Bildu convoca una manifestació en solidaritat amb Catalunya aquest dissabte a Sant Sebastià

"És una bona ocasió per demostrar el nostre grau de solidaritat i complicitat amb un poble que està donant un exemple democràtic important a Europa", argumenta Otegi

 

El coordinador general d'EH Bildu, Arnaldo Otegi, ha anunciat aquest dilluns que l'esquerra abertzale convoca una manifestació aquest dissabte a Sant Sebastià en suport de Catalunya i del referèndum de l'1 d'octubre. "Els canvis es fan mobilitzant-se al carrer, i per això creiem que en aquesta fase històrica i en aquest context polític és necessari que milers de persones surtin al carrer a demanar la recuperació de la democràcia per la gent i que tothom recuperi el control de les seves vides i que ningú decideixi per nosaltres", ha explicat Otegi en una compareixença davant dels mitjans de comunicació. La manifestació concideix amb el dia d'inici de l'Aste Nagusia de Sant Sebastià, i sortirà a les 17.00 hores de la plaça del Buen Pastor amb el lema "Tot un poble en moviment. Amb Catalunya, amb la democràcia".

Otegi també ha fet referència a una segona raó "molt important" perquè els bascos assisteixen a la manifestació: "Reclamar la nostra pròpia sobirania i recordar les paraules de José Antonio Aguirre, qui va dir que nosaltres sempre estarem amb Catalunya. Aquesta és una bona ocasió per demostrar el nostre grau de solidaritat i complicitat amb un poble que està donant un exemple democràtic important a Europa i que està reclamant el dret a l'autodeterminació per decidir si vol ser independent o no".

 

 

 

 
 

Comentaris