Duran respecte el concert: "altres murs més ferms hem vist caure"

El portaveu de CiU al Congrés diu que no pensen renunciar a la seva proposta estrella encara que això dificulti la investidura de Mas

El portaveu de CiU al Congrés, Josep Antoni Duran, ha avisat avui que no renunciaran a la proposta del concert econòmic, tot i que això dificulti a primera instància la investidura del futur president de la Generalitat, Artur Mas, ja que aquesta va ser una de les condicions imposades ahir per la presidenta del PP, Alicia Sanchez Camacho.

Duran ha deixat clar en declaracions a Catalunya Ràdio que no renunciaran a una de les seves propostes estrella i ha constatat que "altres murs més gruixuts i ferms" ha vist caure en la seva vida política.

"Com s'investirà Mas? Si no es pot investir a la primera, serà a la segona i si no a la tercera. És responsabilitat de les forces polítiques davant d'un resultat tan evident com la de diumenge", ha afegit.

Sobre les declaracions de Castells


Duran també ha restat importància a les declaracions del conseller d'Economia en funcions, Antoni Castells, qui ha reclamat un PSC més autònom del PSOE, destacant que fa anys que escolta la reivindicació dels socialistes catalans de tenir un grup propi al Congrés.

"L'ànima catalanista del PSC fa temps que ha desaparegut, i pel que llegeixo, el futur del PSC no passa pel que representa Castells, sinó per un altre tipus d'ànima com la que representa Carme Chacón", ha conclòs.

 
 

Comentaris