Duran recorda que Roca va ser l'home del Govern a Madrid i ningú el va qüestionar

El portaveu de CiU al Congrés diu que assumeix el seu nomenament amb molt gust i amb "la voluntat de servir" al país

El portaveu de CiU al Congrés, Josep Antoni Duran i Lleida, ha recordat que el ponent constitucional Miquel Roca va ser durant anys l'home del Govern a Madrid malgrat no ser conseller, i que ningú li va qüestionar. Duran ho ha dit en una anotació en el seu blog, hores després que l'oposició hagi criticat el seu nomenament com a president de la part catalana de les quatre comissions bilaterals Estat-Generalitat.

Ha destacat que el que més li ha sorprès és que, per part d'ERC, el nomenament hagi estat titllat d'immoral. "Hi ha certa obsessió per part alguns polítics per utilitzar paraules gruixudes que no fan gens més que amagar la manca de raons objectives", ha subratllat.

Duran ha destacat  que assumeix el seu nomenament amb molt de gust i amb "la voluntat de servir" al país, manifestant que assumeix aquests nous serveis i que ho farà renunciant a qualsevol classe de compensació econòmica, incloses les dietes.

Ha recalcat que en els últims anys s'ha afeblit moltíssim la relació entre l'Estat i les institucions i que l'actual clima d'insuficiència financera de la Generalitat coincideix amb una "delicada" situació de les finances de l'Estat. Per això, ha ressaltat que el treball que té per endavant és "molt i poc fàcil de portar a terme", però ha assenyalat que procurarà donar el millor de si mateix i que farà "tot el que pugui i més".

 
 

Comentaris