El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Duran i Lleida considera "conseqüent" el vot de Mas a la consulta
  • CA

El líder d’UDC, Josep Antoni Duran i Lleida, considera que el president de la Generalitat, Artur Mas, ha estat “conseqüent” en votar sí a la consulta sobre la independència. “Ell sempre ha dit que en el cas de plantejar-se aquesta consulta votaria i així ho fa fet”, ha destacat.

A més, Duran i Lleida ha apuntat que Mas ho ha volgut fer de manera “anònima”, és a dir, com a ciutadà i no com a cap de l’executiu català. Segons ha assegurat, la formació sempre ha donat “llibertat” i ha “respectat” les consultes independentistes i, per tant, ha remarcat que “cadascú faci el que cregui convenient”.

També considera “lògica” la decisió de Zapatero

Per altra banda, Duran i Lleida també ha considerat “lògica” la decisió de Zapatero de no tornar-se a presentar a les eleccions el 2012 ja que en aquests moments s’havia convertit en un “destorb” pel PSOE.

Ara bé, ha considerat un error anunciar-ho ara: “S’equivoca, no és un bon moment per anunciar aquesta decisió, doncs al PSOE no li convé un debat sobre la successió a la vigília d’unes eleccions municipals i autonòmiques”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa