El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Duran diu que “d’entrada” no es planteja deixar l’escó al Congrés i entrar al Govern
  • CA

Josep Antoni Duran i Lleida ha assegurat avui que se sent “molt bé” a Madrid exercint de portaveu de la Federació i que “de moment no té plantejat” deixar l’escó al Congrés per integrar-se al futur Govern presidit per Artur Mas.

En aquest sentit, ha assegurat que encara no ha parlat amb el líder de la Federació sobre la composició de l’executiu i que caldrà abordar el paper que hi tindrà UDC. També ha apuntat que CiU mantindrà el rumb actual a Madrid i buscarà acords per millorar l’economia, però “sense cap tipus de complicitat amb Zapatero”. “Farem tot el possible per treure el país de la crisi però no serem la crossa del govern de Zapatero”, ha dit.

Unes hores abans, Mas ha deixat la porta oberta i no ha descartat que Duran formi part del nou govern. Mas ha reconegut que Duran té punts a favor per incorporar-se al nou executiu, ja que és un “dels millors” i el polític “més ben valorat”. No obstant això, Mas també hi veu un “inconvenient”, que és la “feina de màxima importància” que fa a Madrid i que continuarà sent molt important si la Generalitat vol tenir una “bona corretja de transmissió” a la capital de l’Estat, segons ha valorat. Sigui com sigui, aquesta decisió es prendrà en pocs dies, “i amb ell”, perquè el líder de CiU vol acabar l’any amb tot l’equip format.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa