El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Duran afirma que la seva unió amb Mas és "indestructible"
  • CA

El secretari general de CiU, Josep Antoni Duran i Lleida, ha afirmat avui que la seva relació amb el President Artur Mas forma un “tandem indestructible”. Això, segons Duran, empipa a l’oposició; a qui atribueix no haver-se coordinat quan era al Govern. “Tots volien marcar territori i per fer una ofrena floral hi havien d’anar els tres caps de partit”, recorda. Segons el líder d’Unió Democràtica, la ciutadania veu amb confiança la relació que manté amb el President de la Generalitat.

A la carta que cada divendres adreça als seus simpatitzants, Duran repassa més temes d’actualitat com el debat de model eneregètic o la crisi Líbia. En el primer dels casos retreu que el govern de l’Estat vulgui “matar mosques a canonades” amb solucions que no són suficients. En aquest sentit cita les energies renovables o el cotxe elèctric. Alternatives que creu útils pel futur però que considera que no solucionen l’actual problemàtica. “Cal acabar amb la ideologització del debat energètic i apostar per l’energia nuclear”, assegura.

El portaveu del Govern a Madrid demana que la comunitat internacional actuï ràpidament per evitar ampliar el conflicte libi. Duran fa autocrítica i assegura que els polítics de l’Estat, de la UE i la resta de potències internacionals “no han estat a l’alçada”. “Mentre nosaltres anem parlant, van morint ciutadans libis atacats pel règim de Gadafi”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa