El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Duran acusa Zapatero de fer del debat energètic un debat ideològic
  • CA

El líder d’Unió, Josep Antoni Duran i Lleida ha acusat Zapatero de fer del debat energètic un debat ideològic i aposta per trencar positivament “el maniqueisme que les renovables són les energies progressistes i d’esquerres i la nuclear, conservadora i de dretes”.

Així ho ha manifestat Duran en la seva carta setmanal, on també ha criticat que l’acord del Govern amb els agents social ha estat una altra “oportunitat perduda perquè Zapatero no ha demostrat ni la voluntat ni la capacitat de consensuar cap acord social amb la participació de les forces polítiques”. El líder d’Unió també

Així ho ha manifestat Duran en la seva carta setmanal, on explica que el van convidar a la signatura de l’acord però que no hi va voler anar perquè no en volia ser testimoni. “Una cosa és acceptar en termes generals l’acord i l’altra fer-ne de testimoni”, explica.

A més, el líder d’Unió també alerta de que s’ha aprovat tot un paquet d’acords que a hores d’ara desconeix i que “conec mínimament gràcies als sindicats i als empresaris, que ens ha remès molt més tard el text acordat”. Per això, només culpa d’aquesta situació al Govern espanyol: “aquesta vegada la responsabilitat no és de l’oposició en general, ni del PP en particular”, ha conclòs.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa