El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Duran acusa el PSC d’exercir una oposició “penosa”
  • CA

El president del grup de CiU al Congrés, Josep Antoni Duran i Lleida, ha retret al PSC la seva “actitud penosa” i la seva “falta d’oposició responsable” en un moment en el qual Catalunya viu una situació econòmica, política i social molt complicada.

En la carta que cada setmana dirigeix als militants d’UDC a través del web del partit, Duran critica que el PSC recuperi un “discurs tronat” quan acusa l’actual govern d’emprendre una sèrie de mesures pròpies de la dreta clàssica destinades a retallar la despesa social en detriment del benestar dels ciutadans.

El secretari general de CiU considera que el PSC “ha hagut d’empassar-se les seves afirmacions públiques” respecte a les xifres dels comptes de la Generalitat ja que l’Executiu central va avalar els números de l’actual govern i va considerar “responsable i rigorós” el pla d’ajust de la Generalitat.

Duran ha afegit que durant els set anys de govern tripartit, Catalunya va tenir el problema d’estar “amb oposició, però sense govern”, un problema que persisteix ara ja que l’actual govern “no té oposició”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa