El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Dues sectorials del PDeCAT, amb Puigdemont
  • CA

En les darreres hores, dos dels setze “àmbits” -sectorials- dels Partit Demòcrata s’han posicionat a favor del manifest Junts que avalen la tesi de la fusió de la formació amb Junts per Catalunya liderada per Carles Puigdemont. En plena batussa interna, l’àmbit de Territori i Medi Ambient i l’àmbit Econòmic i del Treball han dedicit fer costat al manifest que compta amb el suport dels presos polítics de la formació i que reclama la configuració estable de Junts per Catalunya i mostrar la seva oposició a David Bonvehí.

 

Segons ha pogut saber el Món, el passat 29 de juny es va reunir a nivell d’equip de coordinació de l’àmbit de Territori i Medi Ambient, del que n’és responsable Ricard Font, i aquest dilluns en sessió oberta i virtual amb un quòrum de 22 persones es va “deliberar sobre la situació del PDECAT i decidir si calia suport al manifest de #Junts, els promotors del qual ens van demanar posicionament”. Els participants van decidir votar i el resultat va ser prou concloent. Catorze dels integrants van apostar de posicionar-se com a àmbit, de les quals 11 a l’adhesió al manifest de JUNTS i 3 a fer-ne un  de propi, i 8 persones van votar no posicionar-se. Per tant l’àmbit s’ha adherit al manifest #Junts. 

 

Per la seva banda, els membres del comitè executiu de l’àmbit d’Economia del partit, del que n’és responsable Antoni Maria Grau, van remetre una declaració en què identifiquen Carles Puigdemont com el president legítim de Catalunya. Aixi mateix demanen “culminar” el procés  en una proposta que “arrossegui i il·lusioni més enllà del gruix dels associats del PDeCAT sinó a tots aquells catalans que s’identifiquen amb el lideratge del president Carles Puigdemont i del projecte polític Junts per Catalunya”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa