Dos regidors del PP de Premià de Dalt, identificats pels Mossos per retirar estelades

Una patrulla de la policia catalana estava realitzant tasques rutinàries quan, cap a la una de la matinada, ha localitzat dos individus retirant estelades dels fanals, segons ha pogut saber El Món

Els Mossos d'Esquadra han identificat aquesta nit els dos regidors del PPC de Premià de Dalt mentre estaven retirant estelades dels fanals d'aquest municipi del Maresme. Segons han confirmat fonts de l'Ajuntament de Premià de Dalt al Món, una patrulla dels Mossos estava realitzant tasques rutinàries quan, cap a la una de la matinada, ha localitzat dos individus retirant estelades dels fanals a la carretera d'enllaç entre l'autopista i el nucli antic de Premià de Dalt. Segons l'informe policial, els dos individus són els regidors del PPC Pedro Bailón Díaz i Bernabé Ruffo Noguera. Segons es desprén d'aquest informe policial, se'ls hi van requisar les estelades i encara no se sap si hi haurà denúncia per part de l'Assemblea Nacional Catalana, ja que haurien estat col·locades per aquesta entitat sobiranista.

 

 

Precisament Pedro Bailón va fer un tuit el dia de Sant Jordi d'enguany dient: "Sant Jordi no existe, es San Jorge, patrón de Aragón, que les den a los putos independentistas". Poc després va esborrar aquesta piulada, i en va fer una de nova: "Gran festivitat de Sant Jordi, exemple a Catalunya de convivència, desitjo que sigui Patrimoni de la Humanitat, com ha demanat el govern d'Espanya a la UNESCO".

 

 

Aquí es poden veure les dues piulades:

 

 

 

 
 

Comentaris