Dos presidents davant la tomba de Macià

El president en funcions, José Montilla, i el president electe, Artur Mas -que dilluns prendrà possessió del càrrec- han assistit conjuntament a l'homenatge

El president de la Generalitat en funcions, José Montilla, i el president electe, Artur Mas, han homenatjat conjuntament aquest dissabte l'expresident republicà Francesc Macià, amb motiu del 77è aniversari de la seva mort, el 25 de desembre de 1933.

Durant l'homenatge, en el qual tots dos presidents han declinat fer declaracions, s'ha fet una ofrena floral i s'ha guardat un minut de silenci, durant el qual s'ha interpretat el tradicional 'Cant dels ocells'.

Mas i Montilla han dipositat una corona de llorer a la tomba de l'expresident ubicada al cementiri de Montjuïc i han parlat cordialment uns minuts -de fet ahir ja van tenir una trobada-, fins que se n'han anat cadascun en un cotxe diferent.

A la tomba de l'expresident, on se celebra tradicionalment l'homenatge, han assistit també els set integrants de la Mesa del Parlament, amb la presidenta Núria de Gispert al capdavant.

 
 

Comentaris