El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Dolors Sabater a Albiol: “Prou de fer servir Badalona per interessos personals”
  • CA

 

L’alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater, ha demanat a Xavier Garcia Albiol que deixi d’utilitzar la ciutat per projectar-se políticament. Visiblement molesta, li ha dit que “prou de fer servir Badalona pels interessos personals de qui només sap acumular càrrecs”. Sabater s’ha mostrat convençuda que el PSC “es mantindrà al costat del canvi i no deixarà que el PP dicti les polítiques de la ciutat”. L’alcaldessa ho ha dit en la roda de premsa d’aquest dilluns, després que Albiol hagi ofert al PSC els vots dels regidors populars per una eventual moció de censura. D’altra banda, ha admès errors de càlcul en la gestió del 12-O però ha titllat de “gest anecdòtic” l’estripada de la interlocutòria.

“Què hem vist aquest matí? Un nou espectacle mediàtic del regidor Garcia Albiol, que contínuament necessita fer ús de la ciutat per projectar-se i fer mal a Badalona”. Ho ha etzibat l’alcaldessa Dolors Sabater, hores després de la roda de premsa de Xavier Garcia Albiol. “Tenim molta feina i estem farts!”, ha afegit en referència al regidor del PP. Segons Sabater, l’enrenou del 12-O ha servit al PP per tapar els escàndols de corrupció que pateix el partit, com ara el cas Gurtel. 
 

Sabater s’ha presentat com una alcaldessa “d’un govern valent” que està portant a terme polítiques de canvi, cosa que “incomoda al PP”. 

“Errors de càlcul”
 

Sabater, d’altra banda, ha admès “errors de càlcul” del govern municipal en la gestió de la polèmica del 12-O, generada per la decisió de l’Ajuntament d’obrir les oficines al públic el dia de la hispanitat. No es va preveure que “l’acció podia convertir-se en alguna cosa tan greu per culpa del PP”, ha afirmat. En el mateix sentit, ha acusat la Justícia d’actuar “amb un nivell de contundència sense precedents contra la decisió municipal”.
 

L’alcaldessa, d’altra banda, ha demanat “no elevar l’anècdota a categoria”, en relació a l’acció del tinent d’alcalde José Téllez, que va estripar la interlocutòria que prohibia la decisió d’obrir l’Ajuntament. Sabater ha posat de manifest que “tots els regidors van ser davant del jutge” el dia següent. “”Aquesta és la imatge que demostra que no s’esta escapant de les conseqüències del que s’ha fet”, ha assenyalat. El gest de l’estripada “pot agradar més o menys però no deixa de ser un gest anecdòtic”, ha reblat. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa