Diverses agressions feixistes després de la manifestació espanyolista de Barcelona

Un cop dissolta la concentració, almenys dos grups de militants d'extrema dreta han protagonitzat agressions al Poble Sec i al barri del Clot de la capital catalana

 

La manifestació per la unitat de l'estat espanyol que ha tingut lloc aquest migdia a l'avinguda del Paral·lel de Barcelona ha derivat en diverses agressions a la ciutat, protagonitzades per assistents a la convocatòria que en tornaven. Una de les agressions ha tingut lloc al carrer Blai, al barri del Poble Sec, on un grup de manifestants amb estètica d'extrema dreta s'han escridassat amb un altre del que, semblava, eren independentistes. Tal com es pot veure als al vídeo, s'ha produit una agressió que ha causat una bretxa al cap d'un home abans que, escridassats per alguns dels presents, els ultres es retiressin.

El Comitè de Defensa de la República de Nou Barris també ha denunciat a través de Twitter que cinc veïns del districte, alguns dels quals eren membres del CDR, han estat agredits a la parada de Metro del Clot pel que descriuen com "nazis" que tornaven de la mateixa manifestació espanyolista. Una de les agressions, a més, s'ha produït enmig d'insults homòfobs i fins i tot s'ha escopit a l'objectiu d'aquests insults.

Gràcies a la col·laboració d'alguns dels presents durant les agressions, el CDR de Nou Barris també ha aconseguit imatges d'alguns dels agressors del Metro, a un dels quals se'l pot veure clarament fent la salutació feixista.

 

 
 

Comentaris