Un diputat d'ERC retreu a Puigdemont haver demanat que fos aplaudit quan suspengués la DUI

Jordi Orobitg afirma que el 10 d'octubre del 2017 els independentistes van anar al Parlament disposats a complir amb el mandat de l'1-O

El diputat d'ERC Jordi Orobitg ha retret aquest dimecres al president a l'exili, Carles Puigdemont, que el 10 d'octubre del 2017 demanés als diputats independentistes que l'aplaudissin un cop anunciés que la declaració d'independència quedava suspesa. Orobitg ho ha fet a través de Twitter en resposta a unes delcaracions de Puigdemont en les quals aquest critica que ERC no hagi acceptat cessar el secretari general del Parlament, Xavier Muro, en haver-se negat a publicar les resolucions sobre la monarquia que considera contràries a les imposicions del Tribunal Constitucional.

Molest amb aquestes afirmacions, el republicà ha recordat que el 10-O els diputats independentistes anaven tard però "amb la voluntat de complir l'encàrrec rebut". Acte seguit Orobitg retreu a Puigdemont que arribés "tard" i que els fés "esperar tancats en una sala" on, segons diu el diputat, el president els va traslladar una petició: "Ens vas demanar aplaudir quan suspenguessis la declaració..."

 

 

 

Comentaris