Detingut un regidor del PSC de Sant Adrià de Besòs en una operació antidroga

La policia relaciona Juan Carlos Ramos amb el cap d'una organització de tràfic de drogues a La Mina

Juan Carlos Ramos en una imatge dels informatius del 3/24 | 3/24

 

Un regidor del PSC de Sant Adrià del Besòs, Juan Carlos Ramos Sánchez, ha estat detingut aquest dilluns per la seva presumpta relació amb el cap d'una organització criminal dedicada al tràfic de drogues, informa TV3. També és investigat un membre del Consorci de La Mina.

 

La investigació s'ha desenvolupat sota les directrius del Jutjat d'Instrucció número 4 de Badalona i està relacionada amb una organització criminal, establerta al barri de la Mina de Sant Adrià de Besòs. Fins al moment, els Mossos d'Esquadra han intervingut importants quantitats de diners en efectiu, 162 quilos de plantes i 15 quilos de cabdells de marihuana, a l'espera del resultat que s'obtingui de les cinc entrades i escorcolls d'aquest dilluns. Fonts judicials han precisat que el jutge d'instrucció número 4 de Badalona ha conclòs que l'operatiu d'aquest dilluns no implica cap supòsit de corrupció generalitzada que afecti a la institució de l'Ajuntament, del seu alcalde o de terceres persones que a les investigades ni cap partit polític.

 

 

 

El cap de l'organització criminal hauria realitzat altres activitats presumptament delictives de manera paral·lela, a banda del tràfic de drogues, i en què haurien participat càrrecs públics de l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs i al Consorci de la Mina. Ha estat aquesta investigació, independent de la primera, la que ha propiciat l'operació d'aquest matí. Aquest dilluns s'ha aixecat el secret de les actuacions i en principi no es preveuen més imputacions, detencions o entrades que les previstes, si és que no hi ha algun imprevist. 

 

Comentaris