"Puigdemont ha tingut l'habilitat de tornar-se a situar al centre de la política catalana i espanyola. Però l'efectivitat de les mesures que ha anunciat serà molt limitada"
"La decisió de trencar amb el PSOE ben segur que tindrà costos, però, atès l’historial d’incompliments i falses promeses, era ja l’única sortida possible"
El club haurà de comparèixer als jutjats com a persona jurídica el pròxim 27 de gener. La vicepresidenta Elena Fort serà la representant designada per l’entitat.
L'executiu socialista pacta amb la principal entitat veïnal de la ciutat una nova “metodologia de treball estable i estructurada” basada en diferents taules sectorials
Una guia per reconèixer tres trets que alimenten l’ansietat —autoexigència, amabilitat en excés i alta reactivitat— i per posar límits, flexibilitzar i entrenar la calma.
Quan pensem en la Costa Brava ens ve al cap Lloret i Cadaqués. Però hi ha un racó on el Mediterrani es sent més íntim. Allà els penya-segats i les cales guarden secrets.
La tardor a Catalunya té un encant molt especial. Tot adquireix un color càlid i l’aire fa olor a terra humida. Hi ha un racó a Girona que ens convida a sentir la natura amb la planta dels peus.
Imagina una escapada de cap de setmana de tardor per caminar entre muralles centenàries mentre gaudeixes dels boscos pintats d’or, ocre i vermell. Hi anem?
Amazon torna a ser notícia i ocupa titulars. El motiu és la seva nova campanya de contractació a Europa i, entre aquestes, al centre logístic del Far d’Empordà. Però… hi ha contradiccions.
Mercadona no només és la cadena líder de supermercats a Espanya, també destaca per com tracta els seus treballadors. Juan Roig, president de la companyia, ens diu les claus de l’èxit.
No és un invent comercial: existeix i és la jaqueta pensada per al confort d’aquesta tardor. El millor? Ve amb caputxa funcional, farciment reciclat per a qui estima la moda ecològica i a 5,99 €.
No és un smartphone, ni la nova consola, però ha aconseguit el mateix efecte entre els compradors: llargues cues es formen a Lidl per buidar els prestatges amb aquest nou producte.
Eduard Ros transforma una passió gastronòmica en un dels restaurants més personals i autèntics de Barcelona, amb només nou comensals a la seva barra del carrer Bruc
Les organitzacions agràries demanen des de la retirada del projecte a la protecció pel sol perquè no es transformi en un espai on creixin les places turístiques