El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Detinguda una comptable de Gisa
  • CA

Els Mossos d’Esquadra han detingut una comptable de Gisa per un presumpte frau de 513.107 euros des del 2007 fins a l’actualitat, després de la detecció d’irregularitats comptables a l’entitat.

La investigació s’ha dut a terme en el marc d’una auditoria encarregada per la nova direcció. segons han confirmat a Europa Press fonts properes a la investigació. La investigació ha descobert que la comptable detinguda aquest divendres, després de ser denunciada dijous, hauria sostret 207 xecs cobrats de manera irregular a càrrec d’un compte bancari de l’entitat.

Gisa ha tramitat aquestes dades i la documentació recollida a la Direcció General de la Policia, i s’ha posat a disposició de la investigació policial i de les autoritats judicials, ha informat la Conselleria d’Economia i Coneixement.

Les esmentades irregularitats s’han detectat després de l’establiment de la nova estructura directiva de Gisa el mes de febrer passat, que ha desmarcat aquests fets de la trama investigada a Girona per adjudicació irregular d’obra.

L’auditoria versava sobre l’estructura de l’organització, la gestió dels recursos, els sistemes d’informació i de qualitat i els procediments de gestió econòmica de l’entitat. La investigació d’aquest últim àmbit és la que ha detectat les irregularitats comptables denunciades.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa