El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Detenen un regidor del PP i candidat el 10-N per un presumpte delicte d’estafa
  • CA

El regidor del PP de Sant Vicenç de Montalt i conseller al Consell Comarcal del Maresme, Francesc Guillem, ha estat detingut aquest dijous en el marc d’una operació dels Mossos d’Esquadra contra un presumpte delicte d’estafes, segons informa el diari maresme 360. Guillem també va a les llistes del PP de Barcelona per a les eleccions del 10-N en el número 22. 

L’operació ha estat dirigida per la Divisió d’Investigació Criminal (DIC) dels Mossos d’Esquadra i s’ha fet a diverses poblacions, entre elles a Sant Vicenç de Montalt i Arenys de Mar. És en aquesta població on hi ha la seu de l’empresa del regidor santvicentí. El resultat de l’operació, segons fonts dels Mossos d’Esquadra, és de cinc detinguts i vuit entrades a domicilis i empreses. El cas es troba sota secret sumarial.

L’alcalde de Sant Vicenç de Montalt, Javier Sandoval (PSC), ha explicat que ha tingut coneixement de l’operació quan la brigada municipal ha hagut de retirar alguns dels vehicles del domicili particular del regidor popular, que han quedat confiscats pels Mossos. L’alcalde ha explicat també que està pendent de reunir-se amb la resta de regidors del govern municipal per abordar l’assumpte “tot i que s’ha d’esperar a la decisió que adopti el jutge per saber com hem d’actuar”. Guillem forma part de l’equip de govern de Sant Vicenç de Montalt i és regidor de Governació, Mobilitat, Comerç i Turisme.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa