El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Tensió a la protesta davant la comissaria de la Guàrdia Civil a Gràcia
  • CA

Desenes de persones comencen a concentrar-se davant de la comissaria de la Guàrdia Civil de travessera de Gràcia convocades per l’ANC, després que avui s’hagin produït 21 detencions en el marc d’una operació contra empresaris independentistes. Minuts abans, els Mossos han començat a desplegar tanques per blindar el carrer i han demanat als manifestants que se situessin darrere del cordó policial. 

Els manifestants que han quedat a l’altre costat de la línia policial han començat a cridar consigens contra la policia, “fora les forces d’ocupació”, i alguns insults, “burros” i “gossos”. Alguns concentrats també han recuperat consignes de l’1-O com “els carrers seran sempre nostre”.

 

 

Algunes persones, discutint entre elles, parlen de la necessitat de reivindicar el mandat de l’1-O. Altres diuen que no es pot perquè “qui mana són els bancs”, trames de poder que projecten a les institucions els polítics que interessen als poderosos, ” com Ada Colau”, diu un jove en conversa animada amb una senyora gran. “És una vergonya”, remata.

Protesta davant la comissaria de travessera de Gràcia J.A.G

Protesta davant la comissaria de travessera de Gràcia J.A.G

Vint minuts després de les vuit s’ha començat a escoltar el so d’un helicòpter sobrevolant la zona. Un grup de concentrats ha encès bengales de fum i ha llançat ous contra la policia. En acabar la protesta, un grup de joves que increpaven la policia catalana han estat retinguts.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Enric a octubre 28, 2020 | 21:35
    Enric octubre 28, 2020 | 21:35
    Que morin els traidors
  2. Icona del comentari de: joan a octubre 28, 2020 | 21:39
    joan octubre 28, 2020 | 21:39
    Els Mossos compinxats amb la Guarra inzivil
  3. Icona del comentari de: Luisnomeacuerdo a octubre 28, 2020 | 22:20
    Luisnomeacuerdo octubre 28, 2020 | 22:20
    Espero que los valientes cagonakaris como el verdugito de playmobils, gavaneclee, jo.pelines,claracavalllo, angelazultirandoarosa y resto de grocñordos atapuercanos hayáis estado defendiendo vuestra mi.er.da de repugblica.
  4. Icona del comentari de: Enric a octubre 29, 2020 | 08:08
    Enric octubre 29, 2020 | 08:08
    29 de maig, sant JUST.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa