Demòcrates exigeix la dimissió de Buch

El partit, que forma part del grup d'ERC, qualifica "d'indigna i terrible" l'acció de la policia "apallissant literalmen

Demòcrates de Catalunya, partit que forma part del grup parlamentari d'ERC, ha demanat la dimissió del conseller d'Interior, Miquel Buch, "o en el seu defecte la seva destitució immediata per part del president, Quim Torra". Per a la formació, hi ha hagut "una actuació absolutament desproporcionada dels Mossos d’Esquadra durant la repressió de les manifestacions" d'aquests dies arreu de Catalunya. A més, consideren al conseller "responsable de la indigna i terrible actuació de la policia, apallissant literalment i gratuïta a centenars de ciutadans pacífics, i deixant ferits de gravetat". 

"Si aquesta dimissió no es produeix, Demòcrates exigeix al president Quim Torra que destitueixi de forma immediata al conseller Buch i al seu equip. Estem convençuts que l’actuació dels Mossos no representa a tot el cos policial", han afegit en un comunicat. Per últim, la formació ha volgut manifestar que "una societat democràtica com la catalana no pot tolerar ni un minut més aquestes actuacions bàrbares i desproporcionades".

 
 

Comentaris (4)
el de la pala Fa 4 mesos
destitución fulminante, además de los responsables de los operativos realizados, se han comportado como la peor especie de policía colonial.
Indigne Fa 4 mesos
El Govern no està a l'alçada del moment. La gent s'hi juga el físic i ells segueixen acollonits per la repressió i fent la pilota a les bèsties policíaques???? Ai, mare meva!!!
Ramon Fa 4 mesos
És molt senzill: els Mossos a ERC o sigui al tripartit, a canvi TV3 que torni a mans nacionalistes catalanes i això giraria com un mitjó.
fideli Fa 4 mesos
Buch, t'estan donant pel cul els Mossos de Ciudadanos, i t'hi poses bé...Vés a casa...amb en Torrent...